SOLID People. Knowledge. Network.

SOLID Event Crew is een full-service back of house bureau dat het beste personeel koppelt aan de beste evenementen.

Door onze jarenlange ervaring binnen de evenementenbranche weten wij als geen ander hoe wij de juiste personen op de juiste plek kunnen inzetten. SOLID levert kwalitatief hoogstaand personeel dat opdrachtgevers uit de evenementenbranche op verschillende vlakken kan ondersteunen.

Onze kracht ligt in het feit dat wij een crew bestand hebben opgebouwd waarbij wij geloven in een bepaald ‘Evenementen DNA’ waarmee je als medewerker breed inzetbaar bent. Zo bieden wij o.a. operationele ondersteuning aan Evenementen Organisatoren tijdens de pre-productie en op productiekantoor tijdens show. Daarnaast leveren wij Barpersoneel in nachtclubs en op festivals, worden onze Hostessen ingezet bij o.a. crew- en gastenlijsten en verzorgd onze Site Crew de op- en afbouw van de mooiste evenementen.

SOLID stimuleert ambitie en creëert doorgroeimogelijkheden en kansen voor jong talent om onder toeziend oog van professionals uit het vakgebied een mooi netwerk op te bouwen en werkervaring op te doen binnen de evenementenbranche.

BAR CREW

Ervaren en getraind barpersoneel dat affiniteit heeft met de evenementenbranche. Van tapper tot uitgifte en van barhoofd tot projectmanager.

TALENT MATCHING

SOLID zet haar brede netwerk graag in om de ambities van jong talent te verwezenlijken door middel van recruitment, job coaching en scholing.

EVENT OPERATIONS

Ervaren personeel dat event support levert op het gebied van onder andere backoffice, entree coördinatie, productie assistentie en partymanagers.

SITE CREW

Ervaren Site Crew die ingezet kan worden voor het zetten van hekken, leggen van vloeren, het zetten van foldtabels, het opzetten van tenten en andere site werkzaamheden.

SOLID biedt je de mogelijkheid om te groeien in de evenementenbranche. Daarnaast hebben zij een diversiteit aan feesten en festivals, zodat er voor iedereen wat leuks tussen zit. Ik leer elke keer weer nieuwe collega’s kennen, die uiteindelijk veranderen in vrienden. Kortom, een superleuke organisatie om voor te werken!

Ellen Dirksbarmedewerker

Dankzij het uitgebreide netwerk van SOLID, hebben ze mij weten te koppelen aan een ontzettend leuke en leerzame stage. Bedankt!

Merijn Fursterstagiair producent

Naast het feit dat het supergezellig werken is, heb ik de kans gekregen om een weekje bij Q-dance mee te werken aan een project! Solid gebruikt hun netwerk om mij opweg te helpen met mijn droom, een baan in de evenementen wereld. Wat een geweldige kans voor mij, echt een top bedrijf!

Lilian Broekmeijerbarmedewerker

Niet zomaar een bijbaan, maar eentje die je ook echt verder helpt tijdens je studieperiode en kansen biedt. Via SOLID verschillende stages gezien en na de zomer mag ik starten als stagiair voor Awakenings! Dankjewel voor de tips en hulp!

Larissa Knolbarmedewerker

Ik heb bij meerdere horecabedrijven gewerkt, maar mij nog nooit zo op mijn plek gevoeld als bij SOLID

Stefanie Koorneefbarmedewerker

Met de hulp van SOLID werk ik nu als Junior Producent bij een van hun partners.

James Snoerwangjunior producent

Het is hard werken, maar je krijgt er zoveel liefde en plezier voor terug! Van de leukste collega’s tot de leukste bezoekers!

Truc Nguyenbarmedewerker

De absolute top wat betreft on-site festival logistics. Een goed georganiseerd bedrijf met een ongelooflijk leuk team en een festival aanbod waar ieder soortgelijk bedrijf van droomt. De ultieme (zomer)baan voor de muziekliefhebber!

Casper van Tongerenbarmedewerker
JOIN OUR CREW