fbpx

Bedrijfsprofiel

Pyrofoor de Amsterdam is het vuurwerk en special effects bedrijf van Nederland.
Wij werken bijvoorbeeld op grote (dance) evenementen, theatervoorstellingen, feesten in de particuliere sfeer en voetbalevenementen. Pyrofoor is gespecialiseerd in vuurwerkshows in de buitenlucht, maar ook in vuurwerktoepassingen binnen, zoals in evenementenhallen en theaters. Van dance naar pop, voor Pyrofoor is geen klus te groot.

Functieomschrijving

Door de vele evenementen is het werk zeer afwisselend. Zo werk je mee in ons team aan de voorbereiding op ons kantoor en even later sta je ergens in het land te werken aan de opbouw en de uitvoer van een evenement.

Wij vragen

Ben jij die ene super enthousiaste student die geen 9-5 mentaliteit heeft, bereid is om ook in de weekenden te werken, reizen geen probleem vindt, goed kan werken in groepsverband en geen uitdaging uit de weg gaat, dan zit je bij ons zeker goed!

Wij bieden

Pyrofoor de Amsterdam is gecertificeerd om jou een uitstekende uitdagende stage aan te bieden. Wij zijn een SBB-erkend leerbedrijf en je kunt bij ons je stage volgen voor MBO opleidingen tot:

  • Medewerker Podium- en evenemententechniek
  • Podium- en evenemententechnicus
  • Podium- en evenemententechnicus Licht
  • Podium- en evenemententechnicus Podium & Rigging

Stageperiode

September 2019 tot en met juli 2020

Enthousiast?

Stuur een mail met je CV naar carla@pyro4.nl ter attentie van Carla Heck, onder vermelding van Stagiair Podium- en evenemententechniek.

Download PDF