fbpx

Bedrijfsprofiel

Met uiterst gedreven horecaproducenten en jarenlange ervaring, neemt YOUR Productions het volledige horeca management uit handen van een bijzonder portfolio opdrachtgevers (waaronder Dutch Grand Prix, Q-dance, B2S, ID&T & Awakenings).

Door een bestaand groot netwerk van horeca leveranciers en een transparante samenwerking, zorgt YOUR Productions voor een efficiënte en rendabele aanpak van alle logistieke en operationele processen. Vanwege structurele groei zijn we op zoek naar een horecaproducent (V/M) die ons team komt versterken.

Functieprofiel

Je hebt een proactieve rol binnen het horeca managementteam van YOUR Productions en pakt de verantwoordelijkheid voor het produceren van de horeca voor evenementen variërend van 5.000 – 100.000 bezoekers. Dit doe je samen met de projectmanager en de showproducent.

In deze functie draag je zorg voor met name de voorbereidingen van de op- en afbouw van een evenement en ben je onderdeel van het team wat zorgt voor een perfect verloop van een volledig evenement. Tijdens de uitvoering van de op- en afbouw van de evenementen ben je meewerkend verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden. Je werkdagen variëren sterk tussen werken op kantoor en werken op locatie.

Je komt in je dagelijkse werkzaamheden alle aspecten van het werk tegen: bestellen van materialen, inkoop van dranken, personeelsplanningen maken voor het productieteam, logistieke planningen maken & communicatie met teamleden zowel intern als extern. Daarnaast is het snel schakelen tussen werken met je handen en werken met je hoofd waar je het gelukkigst van wordt. Je werkt vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Amsterdam.

Wij vragen

Wij vragen dat je enige horeca achtergrond hebt, maar belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt in het organiseren van evenementen. Je weet hoe je leiding moet geven aan een team in de op- en afbouw van een evenement en werkt daarin graag mee.

Het is een must dat je jezelf thuis voelt in het werken binnen de evenementensector, de omgangscultuur in de branche en dat je dit kunt combineren in je dagelijks leven. Je herkent jezelf in de termen: zelfstandig, stressbestendig, proactief, flexibel & communicatief vaardig. Je bent in staat om ad hoc te schakelen, leiding te geven en onder druk beslissingen te nemen. Daarnaast vragen wij:

  • HBO werk- en denkniveau, maar niet bang om de handjes vuil te maken
  • In bezit van een rijbewijs (B)
  • In bezit van eigen vervoer
  • In het bezit van een heftruckcertificaat is een pré
  • Minimaal 2 jaar ervaring in evenementen productie of organisatie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
  • Bereid tot het werken met een hoogst flexibele agenda
  • Sterke communicatieve vaardigheden en je kan tegen een grapje en een stootje.

Wij bieden

Een uitdagende baan in een hecht team met een portfolio van bijzondere projecten. Naast een marktconform salaris bieden wij een uitstekend platform voor persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. Wij geloven dat een goede attitude en hard werken met een glimlach meer waard is dan de juiste diploma’s. Je werkt binnen een hecht team met een informele sfeer.

Het betreft een fulltime functie van 40 uur. Gewenste primaire uitvalsbasis is Eindhoven. Uitvalsbasis Amsterdam is bespreekbaar. Beoogde startdatum is 1 februari 2020, eerder is bespreekbaar.

Reageren

Graag zien we jouw sollicitatie verschijnen! Stuur je reactie naar mark@your-productions.nl onder vermelding van “Vacature Horecaproducent” voor 23 december 2019.

Download PDF