Deel dit bericht

Ahoy is sinds vorig jaar toegevoegd aan onze lijst van opdrachtgevers en dit zorgt voor een mooie aanvulling op onze agenda. Bij Ahoy ga je aan de slag achter bar waar je op verschillende posities ingezet kan worden. Ben jij een ster in het tappen van bier of heb jij liever contact met de klanten, er zijn verschillende posities waar jij aan de slag kan gaan.

Ahoy

SOLID | vacature barmedewerker Ahoy Rotterdam

Bedrijfsprofiel

SOLID is een full-service back of house bureau dat het beste personeel koppelt aan de beste evenementen. Van bar crew tot productiemedewerkers en van site crew tot runners. SOLID Event Crew werkt onder andere voor bedrijven als Awakenings, Q-Dance, Mysteryland, ID&T, b2s, AIR Events en nog veel meer. Festivals, events en nachtclubs is de markt waar wij ons op richten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zaandam.

Ahoy is sinds vorig jaar toegevoegd aan onze lijst van opdrachtgevers en dit zorgt voor een mooie aanvulling op onze agenda. Met namen als; de vrienden van Amstel Live, Racoon, Miss Montreal, Mart Hoogkamer, Burna Boy en de Beste Zangers maken wij elk jaar onze agenda compleet.

Functieprofiel

Bij Ahoy ga je aan de slag achter bar waar je op verschillende posities ingezet kan worden. Ben jij een ster in het tappen van bier of heb jij liever contact met de klanten, er zijn verschillende posities waar jij aan de slag kan gaan. Als medewerker bij Ahoy heb jij:

Affiniteit met de horeca

Tap ervaring (gewenst, maar niet verplicht)

Wij vragen

Flexibel inzetbaar;

Woonachtig in Rotterdam om omstreken (30km);

Leergierig;

Wij bieden

Voorrang op de evenementen van Ahoy;

Doorgroeimogelijkheden binnen de barfuncties van Ahoy;

Werken met het leukste team van Nederland;

Enthousiast?

Mooi! Stuur ons dan een mailtje waarom jij de perfecte aanvulling bent op ons team!

Stuur je sollicitatiebrief voorzien van je CV en pasfoto naar
personeel@solideventcrew.com onder vermelding van ‘’Vacature Ahoy’’.

check