fbpx

Bedrijfsprofiel

Het afgelopen jaar zagen wij als evenementenbedrijf al het werk verdampen. Bij de pakken neerzitten zit niet in onze aard en als team hebben wij de schouders eronder gezet om deze crisis te overbruggen. Vanuit SOLID hebben wij een mooie samenwerking met de GGD opgezet. Hierbij draaien wij momenteel zowel regionaal voor GGD Zaanstreek-Waterland als Landelijk voor de GGD GHOR Nederland verschillende projecten en leveren wij personele ondersteuning op het gebied van Teststraten en Vaccinatie Locaties.
Uiteraard is dat niet waar wij SOLID voor hebben opgericht en natuurlijk hopen wij net als iedereen dat Corona ook een einde kent en wij hopelijk over niet al te lang weer met onze werkschoenen op festivals te staan. Want dat is wat wij normaal gesproken doen. SOLID levert het beste personeel aan de beste evenementen. Onder ons portfolio mogen wij de evenementen rekenen van onder andere the Matrixx, AIR Events, Q-Dance, b2s, Mysteryland, ID&T en Awakenings. Verder leveren wij personeel aan bedrijven als ArtFX Events, Backbone en the Good Guyz. Onze evenementencontracten zijn verlengd, maar wij weten nog niet precies wanneer de omslag van GGD naar evenementen gaat plaatsvinden.

Functieprofiel

Momenteel ben je als Event Planner verantwoordelijk voor het inplannen en de personele administratie van het personeel in de Vaccinatie Locaties, Teststraten en het Bron & Contact Onderzoekscentrum van de GGD. Dit werk doen wij vanuit ons kantoor in Zaandam en hier zitten wij met evenementencollega’s bij elkaar, wat het werk gezellig en afwisselend maakt. Maar wat doet een Event Planner als er wel weer festivals zijn?
Als Event Planner ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de personeelsplanning van ons personeel op diverse evenementen. Het voeren van sollicitatiegesprekken, inplannen, trainen en coachen van medewerkers behoort tot de dagelijkse werkzaamheden, hiervoor gebruiken wij het systeem Poolmanager. In de aanloop naar een evenement maak je o.a. briefings en autoplanningen, maar tijdens evenementen ben jij aanwezig als aanspreekpunt voor medewerkers en de opdrachtgever. Op de evenementen regel je het in- en uitchecken van ons personeel, verder ben je verantwoordelijk voor de algehele coördinatie, aansturing en coaching van het personeel. In de dagen na een evenement pak je samen met je collega’s de afhandeling van een evenement op, denk hierbij aan urenregistraties en evaluaties.

Ben je op zoek naar een uitdagende functie waarbij je niet dagelijks van 9:00 tot 17:00 op kantoor zit, maar juist ook veel ervaring op doet in het veld? Werken bij SOLID betekent dat je onderdeel uitmaakt van een team dat jaarlijks op meer dan 130 evenementen werkt.

Wij vragen

 • Een woning in of rond Zaandam of Amsterdam (max 30km van Zaandam vandaan);
 • Een rijbewijs en auto;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Affiniteit met de evenementenbranche;
 • Een oplossingsgericht denkvermogen;
 • Goede sociale vaardigheden;

Wij bieden

 • Een fulltime jaarcontract voor 40 uur per week
 • Marktconform salaris afhankelijk van werkervaring
 • Afwisselende baan met zowel kantoorwerkzaamheden, als werken op locatie tijdens evenementen (wanneer dit weer mag…)
 • Flexibiliteit in werktijden en dagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenopbouw bij Zwitserleven
 • 24 Vakantiedagen
 • Laptop, oordoppen op maat en veiligheidsschoenen.

Enthousiast? 

Mooi! Stuur ons dan voor 14 april 2021 een mailtje waarom jij de perfecte aanvulling bent op ons team! Stuur je sollicitatiebrief voorzien van je CV en pasfoto naar vacature@solid-crew.com onder vermelding van “Vacature Event Planner”.

Download PDF