EVENT OPERATIONS

Het SOLID Operations team zorgt ervoor dat de backoffice van jouw evenement tot in de puntjes is geregeld. Binnen ons team heeft iedereen zijn of haar eigen unieke kwaliteiten en zo versterken wij niet alleen elkaar, maar ook jouw gehele event. Teamwork makes the dream work!

Wij ondersteunen organisaties op het gebied van de backoffice. Op locatie, tijdens de voorbereidingen en de afhandeling van de gehele productie van een evenement óf als extra ondersteuning van het bestaande officeteam. Whatever you need!

Een greep uit onze werkzaamheden:

  • De inventarisatie van de benodigdheden voor leveranciers
  • Het sluiten van deals met o.a. cateraars en hotels
  • Het beheren en afhandelen van crew productie budgetten
  • De bemanning van het productiekantoor tijdens de gehele on-site productie

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op via eventoperations@solideventcrew.com

event operations
5. Floor Hogetoorn Head of operations events

Floor

In dienst sinds: 2017 

Waar word ik tijdens mijn werk het meest gelukkig van? De opbouwdagen. Ik hou echt van het teamgevoel dat er tijdens de opbouw is. Daarnaast haal ik plezier uit het werken met alle verschillende mensen en expertises die samen komen, het oplossingsgericht denken, snelle schakelen maar vooral het met elkaar ervoor zorgen dat alles tot in de details is gefixt.

Mijn collega’s over mij
Floor is super gestructureerd, al verwacht je dat niet als je haar bureau ziet. Deze ligt namelijk vol met allemaal office spulletjes en prullaria.

Fun fact
Vanaf het moment dat ik bij SOLID werk, heb ik elk jaar dezelfde agenda gekocht en deze liggen allemaal opgestapeld op kantoor.

Alien

Alien

In dienst sinds: 2022

Waar word ik tijdens mijn werk het meest gelukkig van? Het werken op locatie! Met zo veel verschillende mensen werken vergt het snel schakelen en kom je soms tot oplossingen waar je in je eentje niet op komt. En de sfeer en gezelligheid natuurlijk! Het is altijd een feestje op locatie.

Mijn collega’s over mij
What you see is what you get

Fun fact
Je maakt me dolgelukkig met een pot augurken – wel Kesbeke natuurlijk, schijfjes (: En een gekke gewoonte is dat ik altijd alles moet aanraken wat panterprint heeft als het in de winkel ligt.

Jazz 1

Jazz

In dienst sinds: 2022 

Waar word ik tijdens mijn werk het meest gelukkig van? De dagen op locatie tijdens de zomer, whats new? Hier ziet geen werkdag er hetzelfde uit. Samenwerken in een dynamische omgeving met veel verschillende mensen naar een mooi eindresultaat voelt bijna niet als werken!

Mijn collega’s over mij
Bij Jazz is het glas (bijna) altijd half vol, wat superfijn is om mee te werken. Plus dat ze graag keihard doorwerkt en weet van aanpakken. Daarnaast is ze ook nog hartstikke gezellig, niet geheel onbelangrijk natuurlijk en mega behulpzaam.

Fun fact
Ik heb mijn eigen handen getatoeëerd in een dronken bui en daar moet ik dus de rest van mijn leven mee dealen.

Maxime Kleinman

Maxime

In dienst sinds: 2022

Waar word ik tijdens mijn werk het meest gelukkig van? Het zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is en we samen als organisatie een dik evenement kunnen neerzetten. Daarnaast vind ik het ontzettend gaaf om te zien hoe een groep mensen in zo’n korte tijd een evenement kan opzetten.

Mijn collega’s over mij
Dat ik niet stil kan zitten, een gemotiveerde werker ben die de boel goed op orde heeft en fijn is om mee samen te werken.

Fun fact
Als ik Mario Kart thema songs luister, kan ik me veel beter concentreren en ga ik als een speer door mijn werk heen.

Robin Swagers

Robin

In dienst sinds: 2022

Waar word ik tijdens mijn werk het meest gelukkig van? Ik ben iemand die niet heel lang stil kan zitten. Moet er een boodschapje gedaan worden? I’m your girl. Handjes nodig met een klusje? Let’s go! Dit kan zich ook uiten in een kleine dance battle of karaoke show.

Mijn collega’s over mij
Dat ik de ideale collega ben (hoop ik). Na wat rondvragen kreeg ik te horen dat ik een enorm gezelligheidsdier ben. Moet er gewerkt worden? Dan pak ik het razendsnel op. Ook ben ik niet op mijn mondje gevallen, maar zal ik altijd proberen om samen het beste uit een situatie te halen.

Fun fact
In het begin van de Corona periode heb ik een tijdje gewerkt als conciërge op een speciaal basisonderwijs school, hier was ik juf Robin. Ik weet dus wel hoe ik mijn handen uit de mouwen moet steken.

Miguel SOLID Event Crew

Miguel

In dienst sinds: 2023

Tijdens een productie zit je 2, en soms wel 3 weken, met dezelfde mensen om je heen. Het meest gelukkig word ik dan dus ook van de omgang met iedereen. Iedereen werkt vanuit zijn eigen hoek naar hetzelfde doel toe, dus als een show dan uiteindelijk loopt zoals iedereen het voor ogen had geeft dat ontzettend veel voldoening.

Mijn collega’s over mij
Dat ik niet boos of chagrijnig te krijgen ben. Roeien met de riemen die je hebt!

Fun fact
Dit is mijn eerste seizoen, dus alles is nieuw voor me! Er komt zo veel meer bij kijken dan dat ik op voorhand dacht, dus ik leer elke dag een beetje bij.

OPDRACHTGEVERS OVER ONS