EVENT OPERATIONS

Het SOLID Operations team zorgt ervoor dat de backoffice van jouw evenement tot in de puntjes is geregeld. Binnen ons team heeft iedereen zijn of haar eigen unieke kwaliteiten en zo versterken wij niet alleen elkaar, maar ook jouw gehele event. Teamwork makes the dream work!

Wij ondersteunen organisaties op het gebied van de backoffice. Op locatie, tijdens de voorbereidingen en de afhandeling van de gehele productie van een evenement óf als extra ondersteuning van het bestaande officeteam. Whatever you need!

Een greep uit onze werkzaamheden:

  • De inventarisatie van de benodigdheden voor leveranciers
  • Het sluiten van deals met o.a. cateraars en hotels
  • Het beheren en afhandelen van crew productie budgetten
  • De bemanning van het productiekantoor tijdens de gehele on-site productie

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op via eventoperations@solideventcrew.com

event operations
4. Charlie van Dongen Operations event coordinator

Charlie

In dienst sinds: 2019

Waar word ik tijdens mijn werk het meest gelukkig van? De gezelligheid en sfeer tijdens de opbouw. Omdat we vaak lange periodes en lange dagen op locatie zitten, is het voor mij superbelangrijk dat, naast dat alles natuurlijk tot in de puntjes geregeld is, de sfeer optimaal is. Werken is mij een feestje.

Mijn collega’s over mij
Charlie is echt een van de sfeermakers binnen het team. Gaat er ergens muziek op dan weten wij al wie er op de tafel staat te dansen. Vooral op hectische dagen helpen deze kleine feestmomentjes ons en het team om even te ontspannen, wat resulteert in betere focus.

Fun fact
Bij mij is alles panter, dat slaat ook door in werk; panternotitieboekjes, panterlaptophoes, panterpennen, ga zo maar door. Mijn favoriete thema: Mysteryland 2019 – Party like an animal.

5. Floor Hogetoorn Head of operations events

Floor

In dienst sinds: 2017 

Waar word ik tijdens mijn werk het meest gelukkig van? De opbouwdagen. Ik hou echt van het teamgevoel dat er tijdens de opbouw is. Daarnaast haal ik plezier uit het werken met alle verschillende mensen en expertises die samen komen, het oplossingsgericht denken, snelle schakelen maar vooral het met elkaar ervoor zorgen dat alles tot in de details is gefixt.

Mijn collega’s over mij
Floor is super gestructureerd, al verwacht je dat niet als je haar bureau ziet. Deze ligt namelijk vol met allemaal office spulletjes en prullaria.

Fun fact
Vanaf het moment dat ik bij SOLID werk, heb ik elk jaar dezelfde agenda gekocht en deze liggen allemaal opgestapeld op kantoor.

6.1 Mariska Oudshoorn Operations event coordinator

Mariska

In dienst sinds: 2020 

Waar word ik tijdens mijn werk het meest gelukkig van? Om te zien hoe we met zoveel verschillende, getalenteerde mensen binnen hele korte tijd een ontzettend dik event neerzetten. Al toen ik op mijn 8e mijn eerste event(je) organiseerde, vond ik dit echt magisch. Ik vind het dan ook het allerleukst om te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat het team zo goed mogelijk hun werk kan doen en we iedere keer met elkaar als familie terug kunnen kijken op een fantastische productie.

Mijn collega’s over mij
Mariska is eigenlijk stiekem een nerd. Ze is namelijk altijd op zoek naar manieren om ons werk efficiënter te maken met allerlei nieuwe innovatieve programma’s.

Fun fact
Ik heb ook een koksdiploma, dus mocht je cateraar het ooit laten afweten..

OPDRACHTGEVERS OVER ONS