EVENT OPERATIONS

Het SOLID Operations team zorgt ervoor dat de backoffice van jouw evenement tot in de puntjes is geregeld. Binnen ons team heeft iedereen zijn of haar eigen unieke kwaliteiten en zo versterken wij niet alleen elkaar, maar ook jouw gehele event. Teamwork makes the dream work!

Wij ondersteunen organisaties op het gebied van de backoffice. Op locatie, tijdens de voorbereidingen en de afhandeling van de gehele productie van een evenement óf als extra ondersteuning van het bestaande officeteam. Whatever you need!

Een greep uit onze werkzaamheden:

  • De inventarisatie van de benodigdheden voor leveranciers
  • Het sluiten van deals met o.a. cateraars en hotels
  • Het beheren en afhandelen van crew productie budgetten
  • De bemanning van het productiekantoor tijdens de gehele on-site productie

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem contact op via eventoperations@solideventcrew.com

event operations
4. Charlie van Dongen Operations event coordinator

Charlie

In dienst sinds: 2019

Waar word ik tijdens mijn werk het meest gelukkig van? De gezelligheid en sfeer tijdens de opbouw. Omdat we vaak lange periodes en lange dagen op locatie zitten, is het voor mij superbelangrijk dat, naast dat alles natuurlijk tot in de puntjes geregeld is, de sfeer optimaal is. Werken is voor mij een feestje.

Mijn collega’s over mij
Charlie is echt een van de sfeermakers binnen het team. Gaat er ergens muziek op dan weten wij al wie er op de tafel staat te dansen. Vooral op hectische dagen helpen deze kleine feestmomentjes ons en het team om even te ontspannen, wat resulteert in betere focus.

Fun fact
Bij mij is alles panter, dat slaat ook door in werk; panternotitieboekjes, panterlaptophoes, panterpennen, ga zo maar door. Mijn favoriete thema: Mysteryland 2019 – Party like an animal.

5. Floor Hogetoorn Head of operations events

Floor

In dienst sinds: 2017 

Waar word ik tijdens mijn werk het meest gelukkig van? De opbouwdagen. Ik hou echt van het teamgevoel dat er tijdens de opbouw is. Daarnaast haal ik plezier uit het werken met alle verschillende mensen en expertises die samen komen, het oplossingsgericht denken, snelle schakelen maar vooral het met elkaar ervoor zorgen dat alles tot in de details is gefixt.

Mijn collega’s over mij
Floor is super gestructureerd, al verwacht je dat niet als je haar bureau ziet. Deze ligt namelijk vol met allemaal office spulletjes en prullaria.

Fun fact
Vanaf het moment dat ik bij SOLID werk, heb ik elk jaar dezelfde agenda gekocht en deze liggen allemaal opgestapeld op kantoor.

6.1 Mariska Oudshoorn Operations event coordinator

Mariska

In dienst sinds: 2020 

Waar word ik tijdens mijn werk het meest gelukkig van? Om te zien hoe we met zoveel verschillende, getalenteerde mensen binnen hele korte tijd een ontzettend dik event neerzetten. Al toen ik op mijn 8e mijn eerste event(je) organiseerde, vond ik dit echt magisch. Ik vind het dan ook het allerleukst om te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat het team zo goed mogelijk hun werk kan doen en we iedere keer met elkaar als familie terug kunnen kijken op een fantastische productie.

Mijn collega’s over mij
Mariska is eigenlijk stiekem een nerd. Ze is namelijk altijd op zoek naar manieren om ons werk efficiënter te maken met allerlei nieuwe innovatieve programma’s.

Fun fact
Ik heb ook een koksdiploma, dus mocht je cateraar het ooit laten afweten…

Robin Swagers

Robin

In dienst sinds: 2022

Waar word ik tijdens mijn werk het meest gelukkig van? Ik ben iemand die niet heel lang stil kan zitten. Moet er een boodschapje gedaan worden? I’m your girl. Handjes nodig met een klusje? Let’s go! Dit kan zich ook uiten in een kleine dance battle of karaoke show.

Mijn collega’s over mij
Dat ik de ideale collega ben (hoop ik). Na wat rondvragen kreeg ik te horen dat ik een enorm gezelligheidsdier ben. Moet er gewerkt worden? Dan pak ik het razendsnel op. Ook ben ik niet op mijn mondje gevallen, maar zal ik altijd proberen om samen het beste uit een situatie te halen.

Fun fact
In het begin van de Corona periode heb ik een tijdje gewerkt als conciërge op een speciaal basisonderwijs school, hier was ik juf Robin. Ik weet dus wel hoe ik mijn handen uit de mouwen moet steken.

Kitty Bom

Kitty

Stagiaire sinds: 2022 

Waar kijk ik het meeste naar uit tijdens mijn stageperiode? Het meelopen in de zomermaanden! Ik ben ontzettend benieuwd wat er achter de schermen van evenementen gebeurt. Het lijkt me leuk en leerzaam om te mogen meewerken in dat grote geheel en zo te ontdekken wat er allemaal voor nodig is om iets vets neer te zetten.

Mijn studiegenoten over mij
Dat ik nuchter ben, loyaal en fijn om mee samen te werken. Dat ik graag hard werk om mooi resultaat te behalen. Oh, en dat ik soms wat eigenwijs ben.

Fun fact
Ik speel allerlei slagwerkinstrumenten en ben dol op muziek. Als klein meisje kon ik zonder muziek al niet in slaap vallen.

Maxime Kleinman

Maxime

Stagiaire sinds: 2022

Waar kijk ik het meeste naar uit tijdens mijn stageperiode? Ik wil graag leren wat allemaal komt kijken bij de organisatie van festivals. Het lijkt me ontzettend gaaf om te zien wat er voor, tijdens en na een festival gebeurt.

Mijn studiegenoten over mij
Dat ik niet stil kan zitten! Ik denk dat ze zouden zeggen dat ik een gemotiveerde werker ben, die de boel goed op orde heeft en fijn is om mee samen te werken.

Fun fact
Als ik Mario Kart thema songs luister, kan ik me veel beter concentreren en ga ik als een speer door mijn werk heen.

Moan Istatia

Moan

Stagiair sinds: 2022 

Waar kijk ik het meeste naar uit tijdens mijn stageperiode? Het lijkt me leuk om allerlei verschillende plekken in de evenementenindustrie te bezoeken en te leren kennen. Nieuwe mensen ontmoeten, een netwerk opbouwen… Ik kan niet wachten tot alles gaat losbarsten!

Mijn studiegenoten over mij
Dat ik behulpzaam, energiek en sociaal ben. En dat ik al veel mooie projecten heb meegemaakt.

Fun fact
Mijn allereerste knuffel noemde ik Chocola en ik heb haar nog steeds in huis.

OPDRACHTGEVERS OVER ONS