WERKEN BIJ SOLID

SITE CREW

Feestjes bouwen, wat een prachtige job heb je dan hé?

Als site crew houd je je voornamelijk bezig met het op- en afbouwen van festivals zoals Mysteryland, Decibel, Mud Masters, Dekmantel, Zomerkabinet, Milkshake Festival, Festival Macumba, Defqon.1 en nog veel meer. Voor de mooiste festivals en evenementen zijn wij op zoek naar enthousiaste en sterke op- en afbouw medewerkers die affiniteit met de evenementenbranche hebben.

  • ✔️ Heb je ervaring in de bouw?
  • ✔️ En/of ben je leergierig?
  • ✔️ Steek jij graag je handen uit je mouwen?
  • ✔️ Ben je een fysiek sterk persoon?
  • ✔️ Op zoek naar een flexibele bijbaan waarbij je kunt werken waar en wanneer je wilt?

Look no further! This is the job for you!

schermen
sitecrew3

Dreamwork by teamwork

Bij SOLID staat het team centraal. Samen met het team worden mooie projecten gerealiseerd en wordt ervoor gezorgd dat opdrachtgevers optimaal ondersteund worden bij (event) productie(s). Binnen het site crew team wordt veel waarde gehecht aan inzet, betrokkenheid en teamspirit.

Individuele ontwikkeling

Naast het samenwerken als een team, hechten wij veel waarde aan individuele ontwikkeling. Heb je affiniteit met site werkzaamheden, podiumbouw, decorbouw, runner/ stagehand werkzaamheden of technische werkzaamheden? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden om jouw competenties verder te ontwikkelen, door middel van certificering, opleidingen en praktijkervaring.

Heb je geen ervaring, maar wil je wel graag aan de slag? Ben je op zoek naar een bijbaan of misschien juist een fulltime aanstelling met zekerheid? Als jij een aanpakker en een teamplayer bent dan geldt wat ons betreft:

“The sky is the limit!”

BECOME PART OF THE COMMUNITY AND JOIN OUR CREW!

Word jij onderdeel van ons groeiende team?