WERKEN OP FESTIVALS EN EVENEMENTEN

Met vrienden werken op de tofste festivals en evenementen, doorgroeimogelijkheden, aan de slag gaan in de állermooiste branche en je netwerk flink uitbreiden. Do we need to say more?

Bij SOLID kun je het hele jaar door aan de slag op verschillende festivals en evenementen. Achter de bar terwijl jouw favoriete DJ draait, of aan de slag als festival bouwer bij jouw favoriete festival? Bij ons vind je de leukste festival en evenementen vacatures!

Waarom werken op een festival of evenement

Gratis naar festivals, geld verdienen in plaats van uitgeven, werken waar je wilt, wanneer je wilt en zelfs met wie je wilt? Look no further! Werken op festivals en evenementen is zonder twijfel een van de leukste jobs die er bestaan. Je kiest zelf op welk festival of event je wilt werken, en bent altijd omringd door een groep van enthousiaste bezoekers én de beste muziek. En dat niet alleen, ook kun je samen met vrienden aan de slag bij verschillende events. Zo sta je via SOLID gezellig samen achter de bar bij jullie favoriete festival, of ga je aan de slag als site crew en help je samen mee bij de op- en afbouw van een evenement zoals bijvoorbeeld Mysteryland, Dekmantel of Decibel Outdoor; hoe vet is dat?!

Ambitie om carrière te maken in de evenementenbranche? Naast dat je via ons lekker bijverdient, krijg je ook nog eens een kijkje achter de schermen bij de organisaties van festivals en evenementen. Door ervaring op te doen tijdens het werken op festivals en evenementen breid je dus ook nog eens je netwerk uit. Je maakt kennis met een team van inspirerende personen die, samen met jou, keer op keer weer een geweldige ervaring weten te creëren voor bezoekers. Daarnaast kun je via ons ook écht stappen maken wanneer je ambitie hebt om door te groeien in deze branche. Zo is er de SOLID Academy: een springplank voor jong talent.

werken bij evenementen 1

Welke festivals en evenementen

Ga je voor ons werken op festivals en evenementen dan kun je kiezen uit tal van leuke feestjes waar je binnenkort al aan de slag kunt. Op dit moment bieden wij de mogelijkheid aan onze crew members om te werken op o.a. Lowlands, Dekmantel Festival, Down The Rabbit Hole, Amsterdam Open Air, Decibel Outdoor, Awakenings, Mysteryland, Festival Macumba, Vunzige Deuntjes Festival, Milkshake Festival, Welcome to the Future, A State Of Trance, Defqon.1, Pussy lounge at the Park, Valhalla en Thunderdome. Voor de tofste festivals van Nederland ben je bij ons zeker aan het juiste adres!