WERKEN BIJ SOLID

BAR CREW

Kom je achter de bar werken op de tofste festivals en evenementen?

  • ✔️ Samen met je vrienden achter de bar
  • ✔️ Doorgroeimogelijkheden
  • ✔️ Zelf bepalen waar en wanneer je werkt
  • ✔️ Inplannen via je browser of in de app

Bij welke festivals en evenementen?

Ga aan de slag achter de bar op festivals zoals o.a. Thunderdome, Valhalla, Lowlands, Decibel Outdoor, Dekmantel Festival, Down The Rabbit Hole, Mysteryland, Vunzige Deuntjes, Milkshake Festival, Awakenings, Defqon.1 and many more!

Wist je trouwens dat je ook tijdens het indoorseizoen bij ons gebakken zit? Wij leveren namelijk ook barpersoneel aan verschillende clubs en op de grote evenementen en concerten van de Jaarbeurs en Ahoy!

mout1
mout2

Functies, posities en doorgroeimogelijkheden

Afhankelijk van het evenement of de clublocatie, heb je verschillende posities achter de bar. Ga je aan de slag op een groot festival als Mysteryland of Defqon.1? Dan zien de posities er als volgt uit:

Aan deze zijde van de bar neem je de bestellingen op bij de festivalbezoekers. Je neemt de munten aan, gooit deze in de ton en pakt vervolgens de bestelde drankjes bij de schenkzijde en geeft deze.

Aan deze zijde van de bar zorg je ervoor dat er drankjes klaar staan voor je collega’s bij de uitgifte, zo kan je de bezoeker van een snelle service voorzien.

Als runner zorg je ervoor dat de koelkasten gevuld zijn, zodat je collega aan de schenkzijde altijd in bereik is van gekoelde dranken.

Als barhoofd ben je verantwoordelijk voor de uitstraling en verkoop van de bar. Hierbij zorg je voor goede aansturing en coaching van je team en draag je zorg voor een juiste voorbereiding, coördinatie en afsluiting van de bar.

Ga je achter de bar in een club werken? Dan neem je de bestelling op én schenk je deze ook uit. Samen met de leukste collega’s ben je het visitekaartje van de club.

Persoonlijke ontwikkeling is bij ons een belangrijk onderdeel waar wij veel waarde aan hechten. Ben je leergierig en zien we in jou het evenementen DNA? Dan is het mogelijk om bij ons door te groeien!

BECOME PART OF THE COMMUNITY AND JOIN OUR CREW!

Word jij onderdeel van het allerleukste bar team uit de hele festivalbranche?