Leuk dat je bij SOLID solliciteert! Dit kun
jij verwachten van de sollicitatieprocedure:

Jouw sollicitatie

Nadat je jouw gegevens en motivatie hebt gestuurd, krijg je van ons een ontvangstbevestiging per e-mail. Zo weet je zeker dat je sollicitatie is aangekomen.

1. Uitnodiging per e-mail

Nadat je jouw gegevens en motivatie hebt gestuurd, krijg je van ons een ontvangstbevestiging per e-mail. Zo weet je zeker dat je sollicitatie is aangekomen.

2. Eerste gesprek

We hebben zin om kennis met jou te maken!

In de uitnodigingsmail vind je de datum en tijd van het gesprek. Ook staat er een routebeschrijving in. Komt de tijd niet uit? Bel ons dan even om een ander moment in te plannen.

Benieuwd wat je kunt verwachten? Wij willen jou graag beter leren kennen en zullen vragen stellen over jouw studie, werkervaring en je persoonlijkheid. Dit is ook jouw moment om ons te leren kennen, dus voel je vrij om ons te vragen wat je wilt weten.

3. Terugkoppeling

Na het eerste gesprek bellen we jou om de volgende stap door te nemen.

4. Vervolggesprek

Klikt het van beide kanten? Dan nodigen we je graag uit voor een vervolggesprek, waarin we de verdieping opzoeken. Het kan zijn dat er voor jou nieuwe SOLID-gezichten aanschuiven.
Zij willen jou dan ook graag leren kennen.

Arbeidsvoorwaarden

Zijn we allebei nog steeds blij na het vervolggesprek? Dan sturen wij je een voorstel voor de arbeidsvoorwaarden per e-mail. Mocht je hier vragen over hebben, dan plannen we graag een telefonisch arbeidsvoorwaardengesprek met je in. We hopen je daarna van harte welkom te mogen heten als nieuwe medewerker bij SOLID!

Meer weten?

Meer informatie over de sollicitatieprocedure vind je in de SOLID sollicitatiecode.