Deel dit bericht

Collect & Clean is een full service schoonmaak service binnen de evenementen branche en verzorgt de complete schoonmaak en afvalverwerking voor festivals zoals Milkshake Festival, Mysteryland & Decibel. Voor komend festivalseizoen zoeken zij jonge enthousiaste mensen die ons team komen versterken op de festivals van ID&T. Afval opruimen is hard werken, maar ook echt een feestje. Samen met je collega’s vorm je een team dat ervoor zorgt dat de festivalbezoekers een optimale ervaring beleven, door het evenemententerrein zo schoon mogelijk te houden en bezoekers met een glimlach te bedienen.

Collect & Clean

Collect & Clean | festival cleaning crew

Bedrijfsprofiel

Collect & Clean is een full service schoonmaak service binnen de evenementen branche en verzorgt de complete schoonmaak en afvalverwerking voor festivals zoals Milkshake Festival, Mysteryland & Decibel.

Functieprofiel

Voor komend festivalseizoen zoeken wij jonge enthousiaste mensen die ons team komen versterken op de festivals van ID&T. Afval opruimen is hard werken, maar ook echt een feestje. Samen met je collega’s vorm je een team dat ervoor zorgt dat de festivalbezoekers een optimale ervaring beleven, door het evenemententerrein zo schoon mogelijk te houden en bezoekers met een glimlach te bedienen.

Als crewmember ben jij het gezicht van het festival en draag jij bij aan de beleving van de bezoeker. Een passie voor gastvrijheid gecombineerd met een passie voor dance events is dan ook erg belangrijk.

Wij vragen

Minimaal 18 jaar oud;

In bezit van een rijbewijs is een pre;

In bezit van een auto is een pre;

Hands on mentaliteit;

Beschikbaar voor meerdere evenementen;

Beheersing van de Nederlandse taal;

Geen 9 tot 5 mentaliteit;

Bereidheid om in het weekend en op feestdagen te werken;

Representatief en verzorgd uiterlijk;

Wij bieden

Een jong en enthousiast team om in te werken, waar teamwork voorop staat;

Een dynamische bijbaan met goede doorgroeimogelijkheden;

Een flexibele bijbaan waarbij je kunt werken waar en wanneer je wilt;

Een bijbaan waar je gedurende het festival seizoen veel uren kunt draaien;

Een toffe bijbaan op de mooiste evenementen van Nederland;

n.n.b
Nederland

Enthousiast?

Mooi! Stuur ons dan een mailtje waarom jij de perfecte aanvulling bent op ons team! Stuur je sollicitatiebrief voorzien van je CV en pasfoto naar
info@collect-clean.com onder vermelding van ‘’Vacature Collect & Clean’’.

check