Deel dit bericht

Blije mensen, lekkere muziek, leuke collega’s … Weinig baantjes zijn leuker dan werken achter de bar. Zeker als je je bij SOLID aansluit, want dan werk je op de vetste festivals en evenementen (denk aan Defqon.1, Lowlands en Mysteryland). Benieuwd wat werken achter de bar zo leuk maakt? We zetten vijf voordelen op een rij.

Werken achter de bar via SOLID: 5 redenen waarom jij dit wilt!

Blije mensen, lekkere muziek, leuke collega’s … Weinig baantjes zijn leuker dan werken achter de bar. Zeker als je je bij SOLID aansluit, want dan werk je op de vetste festivals en evenementen (denk aan Defqon.1, Lowlands en Mysteryland). Benieuwd wat werken achter de bar zo leuk maakt? We zetten vijf voordelen op een rij.

1. Gratis naar festivals (en nog geld toe ook)

Geen gedoe met kaartjes kopen, wel je favoriete artiesten zien optreden en volop genieten van de festivalsfeer. En nog geld verdienen ook! Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is de realiteit als je achter de bar werkt via SOLID. Valhalla, Awakenings of Amsterdam Open Air: dit soort festivals zijn jouw ‘kantoor’.

Natuurlijk wordt er wel van je verwacht dat je hard werkt, maar dat gaat ook een beetje vanzelf. De mensen zijn blij met je, je dag vliegt voorbij en met een beetje geluk krijg je veel mee van de muziek en de feestvreugde.

2. De sfeer is top

Waar andere mensen de hele dag stilletjes achter een computer doorbrengen, sta jij als barmedewerker continu kletspraatjes te maken en misschien wel te dansen. Niet alleen de bezoekers zijn vrolijk en open, ook je collega’s maken er een feestje van.

Bij SOLID kun je aangeven dat je met je vrienden of familie wilt werken, maar alleen komen en nieuwe mensen leren kennen is ook leuk. Binnen no-time maak je vrienden met je jonge, enthousiaste collega’s.

3. Je werkt alleen wanneer jij dat wilt

De flexibiliteit maakt werken achter de bar bij festivals en evenementen de ideale bijbaan om te combineren met een wisselend (studie)rooster. In de zomervakantie lekker bijbeunen of juist helemaal vrij zijn? Elk weekend werken, maar in je tentamenweek even een break? Het kan allemaal, want als barmedewerker bij SOLID bepaal jij jouw eigen rooster.

Wist je dat je werken achter de bar ook een keer vrijblijvend kunt uitproberen? Schrijf je gratis bij ons in en kijk of het je bevalt. Vind je het niks? Dan schrijf je je gemakkelijk en zonder opzegtermijn weer uit.

4. Kijkje achter de schermen van evenementen

Een bijbaan als barmedewerker brengt jou op plekken waar je normaal niet komt. Je kiest zelf welke festivals je leuk lijken, variërend van Lowlands tot Thunderdome en van Awakenings tot Vunzige Deuntjes. Ieder festival is anders en trekt een andere doelgroep. Er is dus veel te zien en te ontdekken. Je beleeft het festival namelijk vanaf de achterkant (maar wel tussen het publiek). Zo zie je wat er allemaal komt kijken bij de organisatie.

5. Festivalwerk staat goed op jouw CV

Wist je dat horeca- en festivalwerk goed staan op je CV? Werkgevers zien direct dat jij niet vies bent van hard werken en dat je sociaal vaardig bent. Laten dat nou net de twee eigenschappen zijn waar werkgevers het meest naar zoeken! Zo zie je: met de leukste bijbaan kan je ook aan je toekomstige carrière bouwen.

Samenvatting: de 5 redenen waarom jij wilt werken achter de bar via SOLID

Je gaat gratis naar festivals en met méér geld weer naar huis.

Je werkt met vrolijke mensen in de allerbeste sfeer.

Je werkt alleen wanneer jij dat wilt.

Je werkt waar jij wilt en kijkt achter de schermen.

Je bouwt ongemerkt aan je CV.

Wil jij ook werken achter de bar op festivals?

Meld je snel, gratis en vrijblijvend bij ons aan en probeer je eerste shift uit!

check