Deel dit bericht

Als stagiair(e) Event Operations ben je onderdeel van het productieteam. Dit team ondersteund evenementenorganisaties op productioneel vlak met de voorbereidingen, uitvoer en afhandeling van diverse projecten, denk hierbij aan Amsterdam Open Air, Dominator, Awakenings, en nog veel meer. Je pakt alles aan wat er gedaan moet worden, dat begint bij een inventarisatie van wat er nodig is op locatie. Je maakt managementoverzichten, schrijft productieboeken en maakt verschillende briefings. Ondertussen zorg je dat er genoeg portofoons zijn, dat iedereen met de juiste accreditatie op locatie is en dat iedereen voorzien is van overnachting.

Event Operations

Stagevacature productie assistent

Wat gebeurt er allemaal achter de schermen bij een groot evenement als Defqon.1 of Mysteryland? Loop deze stage en je weet het!

Wat ga je doen tijdens deze stage?

Als stagiair(e) Event Operations ben je onderdeel van het productieteam. Dit team ondersteund evenementenorganisaties op productioneel vlak met de voorbereidingen, uitvoer en afhandeling van diverse projecten, denk hierbij aan Amsterdam Open Air, Dominator, Awakenings, en nog veel meer.

Je pakt alles aan wat er gedaan moet worden, dat begint bij een inventarisatie van wat er nodig is op locatie. Je maakt managementoverzichten, schrijft productieboeken en maakt verschillende briefings. Ondertussen zorg je dat er genoeg portofoons zijn, dat iedereen met de juiste accreditatie op locatie is en dat iedereen voorzien is van overnachting.

Natuurlijk moet alles strak worden gebudgetteerd, daarbij hoort bijvoorbeeld het bijhouden van het kasboek en het controleren van diverse facturen.

Daarnaast is het belangrijk om goed contact te onderhouden met leveranciers, hebben zij nog iets nodig, wanneer verwachten ze te leveren en werken ze volgens de ARBO-wet. Vaak zijn wij vanuit het productiekantoor het eerste aanspreekpunt voor de leveranciers op locatie.

Je ziet: een veelzijdigere stage kun je niet bedenken. Vanaf dag één maak je deel uit van een enthousiast team dat samen alles voor elkaar krijgt.

Werkdagen en -tijden

Deze stage is allesbehalve een saaie 9 tot 5. Daar staat tegenover dat je weleens lange dagen maakt of in het weekend werkt. Maar ja, dan sta je wel op de vetste festivals van Nederland!

Waar ga je werken?

Je wordt stagiair bij SOLID Event Crew: hét bureau voor personeel bij de grootste evenementen van Nederland. We werken voor Awakenings, Q-Dance, Mysteryland, ID&T-Events, Backbone International, The Good Guyz en meer.

Jij werkt op ons hoofdkantoor in Zaandam en (voornamelijk) op de evenementenlocaties zelf. Dat doe je samen met een leuk, jong team dat zich elke dag vol energie inzet. Bij SOLID vinden we het belangrijk dat iedereen zich goed voelt en zich ontwikkelt. We checken regelmatig in hoe het met je gaat en wat je nog wilt leren.

Wij vragen

Je hebt een rijbewijs B;

Je bent flexibel in overleg beschikbaar (ook op feestdagen en in het weekend);

Je houdt van aanpakken en kunt goed communiceren.

Wij bieden

Een stagevergoeding van €350 euro per maand;

Een uitdagende meeloopstage op de vetste festivals, vol afwisseling;

Een stage t/m Mysteryland en startdatum is in overleg;

Een fijne werksfeer;

Betrokken begeleiding aan wie je alles kan vragen;

Een stageplek met de mogelijkheid je netwerk te vergroten.

Fulltime stage
Op zowel kantoor als locatie

Enthousiast?

Mooi! Stuur ons dan een mailtje waarom jij een mooie aanvulling bent op ons team! Stuur je sollicitatiebrief voorzien van je CV naar eventoperations@solideventcrew.com onder vermelding van “Stagevacature Event Operations”.

check